Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Сърф-училище „Марина бийч“

Вече 20 години обучаваме хората да се наслаждават на уиндсърфа. Намерихме идеалното място за нашата страст и създадохме Marina Beach Surf School. Опитът на екипа на Айс Ейджълс в преподаването, най-добрите условия за сърфиране на Царския плаж и намиращият се в непосредствена близост Марина бийч бар, който предлага спокойствие, освежителни напитки и невероятно вкусна храна, е комбинацията, с която училището се превръща в търсеното място от начинаещи, напреднали и опитни сърфисти за южното Черноморие. Освен това, от тази година ви предлагаме и джет-сърфове по наем, а също така ви обучаваме как да се забавлявате безопасно с тях.

Оставете автомобила си на просторния паркинг над плажа, заведете децата си да играят на детската площадка и сърфирайте в залива, колкото желаете. Или пък пробвайте останалите ни спортни атракции. Отморете под шатрите на Марина бийч бар с коктейл в ръка, или поръчайте морски дарове или пица. Marina Beach Surf School е точното място, на което можете да се насладите на безгрижно, но активно лято на бреговете на Черно море. Ще се радваме да ви посрещнем тук!


Сърф училище "Лято 2023":
 Разгледай услугите в PDF тук

Акценти

  • Уиндсърф, сърф, джет-сърф
  • Водни ски
  • Еърстрийм
  • SUP
  • Пара-крафт

Контакти

Методи за плащане: