Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Тенис център "Санта Марина"

Тенис център „Санта Марина“ е част от едноименното ваканционно селище в Созопол. Центърът разполага с 8 корта с твърда настилка GreenSet® и нощно осветление. Кортовете съчетават удобство и разкошни морски гледки, за да гарантират незабравима игра. Намират се в близост до ресторант, бар и детски кът, за да отговорят на всички нужди на посетителите.

С времето доброто разположение и репутация на тенис центъра привличат много регионални, национални и международни турнири. През 2017 г. „Санта Марина“ бе домакин на най-престижното събитие в мъжкия тенис – Купа Дейвис. В тенис центъра се провеждат и два собствени турнира, организирани от веригата FPI ежегодно.

Разберете повече за услугите на тенис центъра тук.

 

Обектът е част от мрежата на:

Притежателите на карти MultiSport ползват тенис корт (не важи за инструктор и наем на ракета) безплатно с изключение на часовия диапазон 20:00ч - 22:00ч.

Изисква се предварителна резервация на тел. 0888 980 919 (до 15:30ч в случай, че резервацията е за вечерните часове на текущия ден)

 

Контакти

Методи за плащане: